Play-In voor de jeugdmuzikant

PLAY-IN VOOR DE JEUGDMUZIKANT

o.l.v.  Sander Kintaert

Mijn naam is Sander Kintaert, ik ben 27 jaar en ik heb dit jaar de eer en het genoegen om op dinsdag 2 november de Play-in voor jeugdmuzikanten van VLAMO Vlaams-Brabant en Brussel te mogen dirigeren. Ikzelf ben trompettist en ik ben mijn muziek carrière begonnen aan de academie in Liedekerke waar ik trompet en piano volgde. Nadien ging ik dan voor trompet naar het conservatorium van Brussel. Ondertussen zit ik daar nog steeds en ben ik mij aan het verdiepen in de wereld van de baroktrompet. Daarnaast geef ik les aan de academies van Lennik, Geraardsbergen en Gent, werk ik als freelance muzikant en dirigeer ik harmonieorkest KEVA uit Ninove.
Ik heb zelf ook altijd in een harmonieorkest gespeeld en heb daar ook enorm veel bijgeleerd en heb altijd heel erg genoten van het samen spelen met anderen. En nu nog steeds is muziek maken samen met anderen voor mij één van de leukste dingen die er is. 
Zelf een orkest dirigeren is iets dat mij altijd heeft aangesproken en zo startte ik in 2012 met het volgen van directielessen bij Bart Picqueur en even later kreeg ik de vraag om het jeugdorkest van mijn moederharmonie (K.H. De Dendergalm) te dirigeren en zo zette ik mijn eerste stapjes in de wereld van het dirigeren. 
Later kwam daar nog even ’t Klein Muziekske uit Erpe bij en sinds  2016 ben ik fiere dirigent van harmonieorkest KEVA uit Ninove. Eerst enkel het ‘groot’ orkest, maar ondertussen dirigeer ik ook de jeugd.
En nu is het uitkijken naar 2 november. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

 

Deze dag staat volledig in het teken van de jeugdmuzikant. Muziekspelen staat hoog in het vaandel. Dit is de kans om in een gevarieerd orkest te musiceren. Nieuwe muziekstukken, nieuwe buur en leeftijdsgenoten.
 
Doelgroep: muzikanten vanaf niveau L4 tot ...
Leeftijd: van 8 tot 25 jaar

Datum: 2 november 2021


Dagindeling
08u30: samenkomst deelnemers
09u00: start Play-in
17u00: Slotmoment

Locatie
Bavocentrum | Steenweg Asse 231, Herfelingen
 
Inschrijven
Uiterste datum van inschrijving is 1 oktober 2021!
Inschrijven kan met dit inschrijvingsfomulier
Het inschrijvingsgeld (15 euro) dient gestort op de rekening van VLAMO Vlaams-Brabant en Brussel BE14 7340 0703 9983 met vermelding van naam.


Uitnodiging
Concert om 17 uur: vrij toegankelijk voor iedereen. Familie, vrienden, sympathisanten zijn van harte welkom!
Organisatie: VLAMO Vlaams-Brabant  en Brussel samen met K.F. De Ware Broeders Herfelingen