Ondersteuning

PLAFOND MAXIMUM AANTAL UREN ONDERSTEUNING WERKJAAR 2021

Het bestuur van Vlaams-Brabant en Brussel vzw heeft voor het werkjaar 2021 beslist het maximum aantal aan te vragen ondersteuningsuren per jaar, naar een plafond te brengen van dertien (13) uren plus vier (4) uren extra in het kader van de relancemaatregelen en dit voor zover het budget het toelaat. Deze beslissing is geldig tot 31 december 2021.

Alle informatie, formulieren en reglement

 

JUBILEUMVIERINGEN

VLAMO Vlaams-Brabant en Brussel vzw steunt verenigingen die 25 jaar of een veelvoud ervan bestaan. Wij schenken de feestvierders (een) muziekwerk(en) voor een max. bedrag van 250 euro.
Volgende richtlijnen dienen echter te worden gerespecteerd:
• De viering moet gepaard gaan met een feestelijke organisatie (bv. concert, academische zitting).
• Partituren, voor een maximaal bedrag van 250 euro, kunnen door de vereniging op een verlanglijstje worden gezet.
Niet vergeten :
• Lijstje minstens 6 weken voor de geplande activiteit overmaken aan ons trefpunt; met vermelding van: titel, uitgeverij, componist (en eventueel bewerker) plus de bezetting (harmonie, fanfare, brassband). 
• Tijdig een uitnodiging voor de viering sturen naar VLAMO Vlaams-Brabant en Brussel.
• Op alle drukwerk i.v.m. deze viering VLAMO Vlaams-Brabant en Brussel vzw vermelden.
• De partituren worden door ons trefpunt besteld  en tijdens de viering door een afgevaardigde van VLAMO Vlaams-Brabant en Brussel  overhandigd.

 

ONDERSTEUNING VAN FESTIVAL

Vlamo kan de organisatie van festivals ondersteunen met een bedrag van maximum 1000 euro per manifestatie voor zover er wordt voldaan aan bepaalde criteria. Je kan alle informatie terugvinden via dit reglement.

 

VERZEKERING

VLAMO biedt haar leden een verzekeringspakket aan dat minstens tegemoet komt aan de noden van muziekverenigingen en muzikanten.
Hier kan je alle nodige informatie vinden, inclusief de formulieren voor een aangifte van ongeval.